Jan Janssen

Het fietsmerk Jan Janssen werd in 1972 opgericht door de gelijknamige wielrenner Jan Janssen. Hij merkte al snel dat een groep consumenten slechts genoegen nemen met het allerbeste en die bij voorkeur naadloos aansluit op uw persoonlijke behoeften.

Top kwaliteit

Op basis van de jarenlange ervaring en met behulp van de laatste technologische ontwikkelingen worden de frames ontworpen. Het productie proces verloopt uiterst secuur, daarnaast wordt gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en afwerkingstechnieken.

Exclusiviteit

Jan Janssen is een kleine fietsfabrikant met oog voor kwaliteit en detail. Geen duizend dezelfde fietsen, maar echt maatwerk, waar u zelf de eigen hand in heeft. Hierdoor bent u verzekerd van exclusief fietsgenot.

Fietsen op maat

Jan Janssen staat al jaren bekend als pionier in de 'fietsen op maat'. Bike Totaal Wijtman helpt u graag bij het samenstellen en perfectioneren van uw droomfiets. Voor racefietsen doen we dit aan de hand van een professionele fietsmeting.

De gehele Jan Janssen collectie voldoet aan de allerhoogste eisen waarmee u verzekerd bent van topkwaliteit, exclusiviteit en gegarandeerd fietsplezier. Kijk op www.janjanssen.nl voor de huidige collectie.